betano колело на късмета
Ботев ПловдивТопФутбол

Община Пловдив ще поиска от държавата допълнителни 26 млн. лева за довършваното на “Колежа”

Община Пловдив ще поиска отпускането на още 26 млн. лева от държавата за цялостното завършване на стадион “Христо Ботев”. Това заяви зам.-кметът Пламен Райчев на поредната оперативка в Общината.

“Общата сметка за довършването на “Колежа” е 63 млн. лева. Феновете също искат стадиона да бъде завършен на 100%. Аз не мога да се ангажирам с осигуряването на средствата, защото това го прави Общинския съвет.
Мога да се ангажирам обаче с това, което те предложиха, а именно да напишем едно писмо до Министерски съвет и да помолим държавата да помогне”.
“Това означава с постановление от Министерски съвет да бъдат отпуснати тези 26 млн. лева, за да довършим стадиона.
С парите до момента може да бъда завършена изцяло вертикалната панировка, козирките на сектор “А” и сектор “В” заедно с покриването им. С тази етапност съоръжението може да получи лиценз за двубои от Първа лига”, заяви още Райчев.

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker