бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Община Пловдив пусна обществена поръчка за препроектирането на стадион “Христо Ботев”

Община Пловдив пусна обществената поръчка за пряко договаряне за препроектирането на стадион „Христо Ботев“. Сумата е 294 000 лева без ДДС, а средствата ще бъдат заложени в бюджета на общината за 2022 г.

Обществената поръчка ще бъде възложена на „Вамос“ ООД – дружеството, изготвило първоначалния проект, тъй като е налице авторско право.
Сумата е част от отпуснатите 2,8 млн. лева от общинския бюджет, които ще бъдат залегнали в бюджета за 2022 година, като в нея влизат и отпуснатите пари за седалки.
„Допълнителните средства, които се гласуваха, са всички, които не попадат в обхвата на поръчката – за проектиране, седалки и тревните покрития на стадиона“, заяви Илиян Филипов, цитиран от „Тема спорт“. Той е собственик на фирмата, която се грижи за строежа на „Колежа“ – ПИМК.

Коледа на четири колела от Palms Bet

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker