БотевТопФутбол

Община Пловдив отпусна още средства за „Колежа“

Общинският съвет в Пловдив ще отпусне допълнителни средства за строителството на стадион „Христо Ботев“. Това стана ясно след днешното заседание на съвета.

Общинските съветници приеха с 40 гласа „за“, 4 „против“ и 2 „въздържал се“ предложението на кмета на града Здравко Димитров за осигуряването на допълнително финансиране в размер на 166 500 лева за строителството на съоръжението заради „рязкото поскъпване на строителните материали“.
От тях 138 000 лева са за изграждане на два трафопоста, за които предвидените 300 000 лева не са достатъчни. Освен това за преработка на проекта за козирката отиват 12 500 лева.
За проектиране на система против натрупване на сняг на козирката пък са предвидени 16 000 лв.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker