Ботев ПловдивТопФутбол

Община Пловдив клекна пред феновете на Ботев! Осигурява още средства за “Колежа”

Община Пловдив ще осигури допълнителни средства за изграждане на цялостна козирка и покритието й плюс фасадата на трибуна “А”.

Това заяви кметът Здравко Димитров – Зико, което е в отговор на исканията на привържениците на “жълто-черните”, които поискаха изграждане на цялостна козирка на трибуните.
TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:
Държа на пълна прозрачност при разходването на средствата за Колежа. Настоявам да се довърши изцяло козирката и покритието й плюс фасадата на трибуна “А”.
На следващата сесия на Общинския съвет ще предложа да бъде осигурен необходимият ресурс за довършването на стадион „Христо Ботев“. Възложил съм изготвянето на количествено-стойностни сметки за целта.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. Уважаема Редакция, учтиво моля да не падате на нивото на феновете. Първо: Кметът е само изпълнител на решенията на Общинския съвет /ОС/. Той няма правомощията да прави каквото си иска. Второ: Общината работи с годишен бюджет, а този за 2023 не се знае кога ще бъде съставен и приет. Трето: Когато дойде времето да се решава този въпрос, не е ясно кой ще е кмета и какъв ще е съставът на ОС, за да се говори от тяхно име. И четвърто: Както вече се разбра от реакцията на феновете на Локомотив, ако се дадат допълнителни средства за Колежа, те ще поискат и за стадион Локомотив. И ще изложат същото основание – за довършване на стадиона /затварянето му в четирите ъгъла/. Не би било редно да им откажат. Да сте здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker