Ботев ПловдивТопФутбол

ОбС не прие предложението за анекс към договора за “Колежа”

Общинският съвет в Пловдив не прие предложението на зам-.кметът Пламен Райчев да бъде сключен анекс към договора между Общината и ПФК Ботев за стадион “Христо Ботев”, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Предложението бе от 5-та точка на дневния ред на сесията на ОбС, като при нея нямаше дебати и се стигна директно до гласуване. 15 души от съветниците гласуваха “За”, 5 “Против” и 21 “Въздържали се”. Така предложението не бе прието.

profittips-the best football tips

Основанието, на което бе внесено предложението беше следното: Постъпило заявление от ПФК “Ботев“ АД с искане за сключване на анекс към вече подписаното споразумение. Мотивите на клуба са: “счетоводни пречки относно признаване на сторените разходи за инвестиции на територията на стадиона, които инвестиции се извършват от клуба“ и “и правилното им завеждане в амортизационните планове на ПФК “Ботев“ АД“.
Очаква се реакцията на строителя на “Колежа” Илиян Филипов, който вчера заяви, че вижда атаки срещу клуба, а малко след това и “жълто-черните” фенове изразиха недоволството си.

Плодов слот от ново поколение – Bulky Fruits 🍒 и Inbet приветстват играчите с много награди и бонуси

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker