Локомотив ПловдивФутбол

Обръщение на ръководството на Локомотив (Пд) към всички привърженици

Ръководството на Локомотив Пловдив излезе със съобщение до привържениците на клуба.

TribunaPlovdiv.bg го публикува без редакторска намеса:

Скъпи приятели и съмишленици!

Любимият ни клуб за пореден път в славната си история поема по нов път. Нашата борба за свободен и чист Локомотив се увенча с успех. Спечелена бе обаче само първата битка. Най- трудното тепърва предстои.

На нас, привържениците, се падна тежката задача да поставим основите на един възроден Локомотив. Това няма да е никак лесно, както не е бил лесен и пътят ни досега.

Пред нас стои огромното предизвикателство да преведем любимия ни отбор в едно ново време и едни нови реалности. Близкото ни минало показва, че не бива никога повече да зависим от проблемите, личните амбиции и възможности само на един човек.

Локомотив е идея и тя може да бъде само на хората, които я изповядват. Пред нея всички са равни. Ние сме във времето, когато всеки от нас трябва да се запита какво мога аз да направя за Локомотив, а не да чакаме някой благодетел да дойде да ни спаси.

Добре дошъл на Лаута е всеки един с идеи и възможности. Всяка помощ е безценна в този труден момент. Най-голямата помощ несъмнено е присъствието на стадиона. Когато Лаута се пука по шевовете, няма кой да ни спре.

На първо време най-важното е да забравим темите и споровете, които ни разделяха в последно време. Вражда между локомотивци не може да има.

Локомотив е обща идея, която обединява, а не разделя. Само от нас зависи да преведем любимия ни клуб на спасителния бряг. Да съхраним идеята, по която са ни запалили нашите бащи и дядовци. За да я предадем още по силна и свята на нашите деца.

Само Локо!

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. Кои са в това ръководство?Да си кажат имената,кой какъв е що е?Защото за тая работа трябват пари,много пари!Само с желание и щуротии не става!Защото там има хора,които лапат парички от доста време и в момента ,в който Коко им потърси сметка за оборота от фенартикулите започнаха да издигат лозунги против него!

    1. Бъркаш нещи двата щата. Вие бяхте тези, които 8 години си мълчахте срещу Чичо Митко и когато спря парите за Божо и СИЕ, се започна с “войната”. Коко още в началото имаше две фракции, които не ходеха на стадиона, а останалите излязоха с декларация, че дават шанс на Коко, защото нямахме никакъв избор. Това за артикушите много добре знаеш, че са негови глупости с цел да се отклони вниманието на хората от това, за което го обвиняваха феновете – черното тото. Опита се да си оригинален, ама не ти се получи, еничар :) Марш при Пеевски да ви спасява

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker