бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутболЦСКА София

ОБНОВЕНА: Ето пред колко зрители ще се играе финалът за Купата на България

Рекордно малко зрители ще могат да присъстват във финала за Купата на България през тази година. На двата клуба ще бъдат предоставени по 2000 билета, така че срещата на живо ще наблюдават едва 4000 зрители при капацитет на съоръжението 44 хиляди седящи места.

Ограничението се налага след заповедта на здравния министър Кирил Ананиев във всеки сектор да бъдат допускани по 1000 човека, които задължително да спазват физическата дистанция от метър и половина.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“До вчера имаше вариант финалът да се играе без публика. Беше много важно как ще протече срещата между ЦСКА и Ботев (Пловдив). Да, заплахата да няма фенове на финала беше сериозна. Призоваваме феновете да спазват мерките”, каза пред генералният секретар на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов пред БЛИЦ.

Той съобщи и в кои сектори ще бъдат настанени двете агитки.

“Двата отбора ще получат по 2000 билета. ЦСКА е символичен докакин на финала, тъй като е победител в първата двойка от жребия за полуфиналите. На ЦСКА ще бъдат предоставени секторите “А” и “Г”, а феновете на Локомотив ще са във “В” и “Б”. Цените на билетите ще обявим по-късно днес. Логично по-скъпите ще са за “А” и “В”, съобщи Караиванов.

Пропуски за финала няма да бъдат пускани в продажба на касите на Националния стадион “Васил Левски”.

В момента тече заседание на Изпълкома на БФС, като по информация на TribunaPlovdiv.bg има голям шанс бройката на феновете, която ще бъде допусната на стадиона да е по-голяма.

Финалът за Купата на България ще се играе на 1 юли от 19:15 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker