Ботев ПловдивТопФутбол

Обещанието, че Ботев ще се завърне на Колежа на 19.12 не се сбъдна, а търпението на феновете е на ръба

Собственикът на фирма ПИМК, която строи стадион “Христо Ботев” Илиян Филипов увери преди няколко месеца, че на 19.12.2022 година Ботев със сигурност ще се завърне на “Колежа”.

„Двугодишният период отдавна го няма. Проектът до ден днешен влиза в общината. Можех да не съм започнал да строя. По договор трябва да получа от общината всички заверени от тях проекти. Ние чакаме още проекти. Може би след 35-40 дни ще ги получа тези проекти. Не е незаконен строежът. Можем да кажем, че на 19.12.2022 година Ботев ще влезе на „Колежа“, заяви на 31 май Илиян Филипов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Днес на понеделник (19.12) няколко месеца след изказването на Филипов, “канарчетата” не само не се завърнаха в своя дом, но неизвестните около цялостното изграждане на съоръжението продължават да се увеличават.

tribunasofia

Все още не е ясно откъде ще бъдат намерени всички средства за пълното довършване на стадиона, а също така и дали козирката ще бъде цялостна или не.
Новите очаквания са мачове на “Колежа” да се играят през пролетта, но тази опция също изглежда малко трудно изпълнима предвид темповете, с които се работи.
bet365
Привържениците на “канарчетата” отново започнаха да се изнервят и пуснаха няколко декларации, с които поискаха отговори и гаранции от кмета на Пловдив Здравко Димитров.
Остава да видим дали строителят на “Колежа” и кмета на града ще изпълнят обещанията, които дадоха или отново ще станем свидетели на поредните празни приказки и лъжливи обещания.

Коледни Подаръци в Бетано – Безплатни Завъртания и Залози

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker