Новини

Обединените фенове на Локомотив отговориха на Крушарски

20 коментара 📁 Локомотив, Футбол 🕔10.август 2018
Обединените фенове на Локомотив отговориха на Крушарски

Обединените привърженици на Локомотив (Пловдив) отговориха на собственика на тима Христо Крушарски.

TribunaPlovdiv.bg публикува позицията им без редакторска намеса:

Крушарски,

Бяхме решили да не влизаме в полемики с теб и лакеите ти, още по-малко да коментираме времена, в които даже не си гледал Локомотив по телевизията, но се чувстваме длъжни да се обърнем към теб по повод смехотворната и полуграмотно написаната декларация към нас. Обръщение, което изобилства от откровени лъжи и цели не да покаже истината, а да манипулира обществеността срещу нас и да ни дискредитира. За сетен път обаче нескопосаните измислици се връщат към автора им, който за съжаление и по лоши стечения на обстоятелствата, е президент на любимия ни клуб.

Не мачът със Славия беше причината да се обърнем към теб. Правили сме го и преди с най-добри чувства и сме провеждали доста разговори с теб, на които ти отчиташе собствените си грешки и обещаваше да вземеш необходимите мерки. Това така и не се случи. Истината е, че си начело на любимия ни клуб от 2 години и 9 месеца, а за това време успя да го превърнеш в откровено посмешище.

Държим да подчертаем, че привържениците на Локомотив Пловдив никога не са искали да управляват футболен клуб. Ако искахме да го направим, може би щяхме да си основем такъв. На първо място искаме да заявим, че преди 4 години ние не поехме управлението на клуба, тъй като ни е било мечта да ръководим. Заехме се с тази тежка задача, за да опазим чистотата на черно-бялата идея и святото име Локомотив, завещано ни от нашите бащи и дядовци. Единствени в България се изправихме сами срещу мафията на черното тото. Преборихме се мъжки като хора, които обичат до безкрайност черно-бялата идея и искаха един чист клуб. Със сигурност допуснахме много грешки, които са плод на липсата на опит и финанси. Но никога злонамерено. За разлика от теб, ние не касирахме държавни поръчки, а извадихме собствени пари за да могат отборът и клубът да съществуват. Може би забрави, че много от наречените от теб “прокурори” ти опростиха огромна сума средства, давани също като заем.

По време на нашето управление задълженията на клуба намаляха с 2.8 милиона лева, дължими на г-н Марешки, задължения за които щяха да изхвърлят клуба от елита още тогава и които ние успяхме да уредим да не бъдат търсени. Дори при осмиваното от теб управление Локомотив успя да се класира за полуфинал за Купата на България, което при теб е немислимо. Клубът ти беше предаден в началото на ноември 2015 г., когато представителният отбор бе стъпил на краката си и бе спечелил победи в дербито на Пловдив, над Левски и Лудогорец. Това можахме, това дадохме. После се появихте ти и ние ти повярвахме. От там насетне ние само слушахме обещания за тригодишен, петгодишен и други планове, които доведоха клуба до задънена улица. При теб и съветниците ти това стана едва ли не ежедневие.

Цитираните от теб имена на прогонени от нас президенти още веднъж показват некомпетентността ти и липсата на елементарни познания на клубната история. Споменатият от теб като мощен бизнесмен Левент Назифоглу бе наемен работник на Галя Топалова и само изпълнителен директор на клуба. Между другото, доста по-компетентен от твоите директори с елечетата и джапанките, които са повод за гавра с клуба във футболните среди у нас.

За твое и на съветниците ти сведение, Левент бе уволнен от Топалова. Непознаването на този факт още веднъж показва нивото на компетентност на екипа ти. Няма как да не прави впечатление и жалбата ти от загубата на основния спонсор на школата, която отново приписваш на нас. Само ще отбележим, че въпросният спонсор си прибра екипите от децата, което е нечувано, и отборите от ДЮШ нямаха с какво да започнат първенствата през лятото на 2015 г. Тогава на помощ дойде компания, бутилираща вода, и безвъзмездно облече школата.

Малко след като пое клуба обаче ти и директорите ти си позволихте нещо, което го опозори. Върху фланелките с логото на компанията бе залепено тиксо, върху което бе изписано името на фирмата, която си бе прибрала екипите по-рано. По-голяма свинщина по отношение на спонсор не е имало и тя показва наглед защо никоя сериозна компания не иска да рекламира в Локомотив. Трябва ли пак да ти напомняме в какво превърнахте школата на Локомотив Пловдив и парадоксите, че цели набори и треньори поголовно я напускат? Трябва ли пак да цитираме фактите, че при твоето управление за три години ни напуснаха точно 59 футболисти и смени четири треньора?

Това, което ти наричаш Трибуна Бесика, е едно временно скеле, на мястото на което ти лично обеща да бъде изградена чисто нова трибуна по готов проект, изготвен от нас, феновете. На всички е ясно, че нямаш нито капацитета, нито желанието да построиш тази трибуна и още по-малко цял стадион, така че твърденията ти в тази насока будят единствено и само смях! Доста смущаващи са цифрите, които цитираш като задължения и покрити такива.

Тук бихме искали да попитаме истина ли е фактът, че си осчетоводил като заем към свързана с теб фирма месечните вноски на бизнесмена Цветан Бакалов, които бяха давани безвъзмездно за издръжката на клуба? Самият ти вече заяви в един запис, че за теб Локомотив и феновете не означават нищо и си само временно тук. Нещо, което ежедневно доказваш с действията си. Жалко е, но ще бъдеш запомнен единствено с неадекватното и комично поведение, както и с едно от най-срамното и пародийно управление в цялата история на нашия клуб. Затова и Лаута пустее. С вчерашната си декларация постигна нещо много голямо – обедини както никога черно-бялата общност!

И като завършек, ние сме били на този стадион много преди теб, Крушарски, ще бъдем и след като те няма. Действията, изказванията и бездействието ти по някои въпроси, както и изключително арогантното ти поведение, уронват авторитета и имиджа на символа на най-стария град в Европа. Затова вратите за диалог с вас са вече тотално затворени!

ОТ ОБЕДИНЕНИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Сподели тази статия с приятели

20 коментара

 1. 🕔 18:51, 10.август 2018

  КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЧАЛЪМИ НА СЕЛЯКА

  АВЕ СМОТАНЯЦИ , ИМА 200 ЧОВЕКА НА СТАДИОНА ВЕ , ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ПИШЕТЕ И ГО ЗАЩИТАВАТЕ ТОЯ ТОЛУП ИЗМИСЛЕН , ЧЕ НЯМАТЕ ВРЕМЕ ДА ИДЕТЕ И ДО ЛАУТА ….ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА . ВИЕ СТЕ 100 %
  1 ИЛИ 2-МА ТРОЛОВЕ НА КОИТО СЕ ПЛАЩА , ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА КЪЛНЕТЕ ТУК ТОЛКОВА

  Отговори на този коментар
  Харесвам(3)Не харесвам(8)
 2. 🕔 17:42, 10.август 2018

  Делян Коматевски

  отбора има важен мач, а “най-големия ” фен пише декларации….
  как мислите се чувстват футболистите??
  и това за платените тролове всъщност е верно, но за вас…. вие сте просто едни платени подлоги на адвокатите и пластмасовия…

  Отговори на този коментар
  Харесвам(8)Не харесвам(5)
  • 🕔 18:05, 10.август 2018

   атанас найденов

   делянчо аз пък виждам по-долу , че яростно се защитава простака от Говедарци явно от негови подлоги на който и се плаща 10-20лв , колкото дойде , само и само да се задържи …явно си има далаверка човечеца

   Отговори на този коментар
   Харесвам(5)Не харесвам(7)
 3. 🕔 17:19, 10.август 2018

  Някой си който е истински фен.

  Защо така се получава. Вчера на срещата говорехте едно сега пишете съвсем друго. Нали щяхме да сваляме ръководството. Така свалихте и Коко. А,може ли да ми кажете колко мача се продадоха когато нашият клуб го взеха големите спасители. И аз не искам това ръководство но Крушарски може да е всякакъв но дава пари. Едно говорихме вчера друго правите. Не е коректно.

  Отговори на този коментар
  Харесвам(15)Не харесвам(6)
 4. 🕔 17:16, 10.август 2018

  Някой си който е истински фен.

  Защо така се получава. Вчера на срещата говорехте едно сега пишете съвсем друго. Нали щяхме да сваляме ръководството. Така свалите и Коко. А,може ли да ми кажете колко мача се продадоха когато нашият клуб го взеха големите спасители. И аз не искам това ръководство но Крушарски може да е всякакъв но дава пари. Едно говорихме вчера друго правите. Не е коректно.

  Отговори на този коментар
  Харесвам(10)Не харесвам(6)
  • 🕔 17:20, 10.август 2018

   Гочето

   истински фен, кажи колко мача се продадоха де …??? Ти ги знаеш тези работи , давай ….или само вятър на устата да си направим тука …

   Отговори на този коментар
   Харесвам(11)Не харесвам(8)
   • 🕔 17:22, 10.август 2018

    Анонимен

    Ама той Нежния си ги каза бе човек.

    Отговори на този коментар
    Харесвам(6)Не харесвам(3)
    • 🕔 17:26, 10.август 2018

     Гочето

     Кой беше тоя , че не го знам …??? Той ли е продавал …? Хубаво е да се знаят тези подробности …!!

     Отговори на този коментар
     Харесвам(5)Не харесвам(2)
     • 🕔 17:55, 10.август 2018

      Шиши

      ами щом и Нежния не знаеш си ми ясен…
      А ти кой си? Нов кандидат за слава и “управление на парични потоци”, които друг да осигурява?

      Харесвам(3)Не харесвам(3)
   • 🕔 17:24, 10.август 2018

    Анонимен

    Може ли да ми кажеш вчера какво говорихме на срещата и днес какво е изявлението.

    Отговори на този коментар
    Харесвам(5)Не харесвам(1)
    • 🕔 18:18, 10.август 2018

     пенчо раздавача

     шиши , кои е тоя ве ? няква решаваща фигура ли , или е извадил 2 лв да даде на клуба , кой бе ШИШКО/?? АААА спомням си го ве – дето кълнеше и плюеше по легендите на ЛОКОМОТИВ , сега пък и наредени мачове знаел !!! АААА така кажи ве , за теб може да е голяма работа . вземи си го у вас и си говорете тъпотии на воля //?

     Отговори на този коментар
     Харесвам(1)Не харесвам(2)
 5. 🕔 16:55, 10.август 2018

  крайно време е ...

  по 20 лв на тролче , а мосю Крушооо….голяма пачавра се извъди ти , мушморок недоклатен …!!! я виж колко пишат ли пишат като им подхвърлиш някоя троха , в защита на един гнусен простак какъвто си ти , г-н Измамник ….!!!

  Отговори на този коментар
  Харесвам(7)Не харесвам(9)
 6. 🕔 16:41, 10.август 2018

  Локо

  Адвокатчета вярно ли е стоте бона Чакаме Отговор

  Отговори на този коментар
  Харесвам(5)Не харесвам(4)
 7. 🕔 15:23, 10.август 2018

  ядосан

  Извинявайте , но по двулични хора от вас не познавам. На срещата се обеденихме да не сме против Крушарски , а да поискаме от него да смени са някои от директорите на Локомотив . Решихме да се направи среша межди представители на феновете и Крушарски . А сега какво четем .Вратите за вас са затворени . Това ако не е двуличие , какво е ? Или срещата за вас ви беше нужна само за да могат медиите да напишат , че ” феновете са тотално обединели ” .Е да , но не сме обединени . Обедине
  ихме се само в едно , а именно да оставим отборът на спокойствие . Но вие отново започвате да повишавате напрежението .Докога ? Докогато съсипете всичко и ликвидирате Локомотив . Спрете се . На срещата признахте , че нямате алтернатива На Крусхарски . Е тогава какво правите ? Защо не спазвате обещанията си ?

  Отговори на този коментар
  Харесвам(23)Не харесвам(6)
  • 🕔 16:13, 10.август 2018

   75

   Не се ядосвай,няма защо.Те търсят обединение защото са една маршрутка хора.Дори и да са повече,истинските трезвомислещи локомотивци сме в пъти повече.От три дни само едно и също повтарят Крушарски да си ходи и ти от кога не си идвал на стадиона.Аз ще ви отговоря,когато се намери желаещ купувач да купи акциите и на второто питане веднага отговарям.Повечето от нас са хора имащи ангажименти едни в чужбина други ходим на работа и не винаги имаме свободно време за разлика от вас които сте трайно не работещи лентяи с големи претенции но без покритие.И аз искам на Лаута да гледам Роналдо,Модрич и Меси ама те не искат да дойдат.Трябва ли да им сърдя и да ги обиждам че са прости и глупави:)))))))

   Отговори на този коментар
   Харесвам(14)Не харесвам(5)
 8. 🕔 14:28, 10.август 2018

  Анонимен

  Стана смешно с обвинения и оправдания по медиите.Как точно сте опростили 2.8 милиона,не е ли Марешки това?

  Отговори на този коментар
  Харесвам(15)Не харесвам(4)
  • 🕔 16:17, 10.август 2018

   Испанеца

   Какво им обръщате внимание на фенчетата те са малки без парички нямат си мацки и се правят на по локомотивци от другите арогантни и без акъл и когато им кажеш истината много ги боли е Крушйо си е виновен че се захвана с тях като остави вълци в кошарата бий си камшика дядка и ги остави в лайната има доста хора алчни за власт да ги бъркат

   Отговори на този коментар
   Харесвам(6)Не харесвам(5)

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *