Букмейкърски новини и казино бонуси

Никой няма време за чакане на Евро24: Ранно изплащане с 0% Марж

Един от най-чаканите спортни форуми е на прага на своя старт. Евро 2024 започва, а с него пристига и Ранно изплащане за турнира с 0% марж.

Всички футболни познавачи вече няма нужда да чакат до края на двубоя, за решат дали да приберат печалбата си от играния фиш. В сайта, чийто лице е Христо Стоичков, вече е налична новата опция, която дава решение на този казус.

С Ранно изплащане 0% марж играчите ще получат своите печалби преди края на мача, в случай че отборът, който са предпочели, поведе с два гола в който и да е момент от срещата. Зареждането на сумата в профила на играча ще бъде направена до десет минути след второто попадение в срещата.

КЪМ ОФЕРТАТА ➡️

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

За да се използва офертата, то трябва всеки клиент трябва да отговаря на правилата и условията на WINBET. Ето и най-важните от тях:

– Само за регистрирани потребители

– Трябва да бъде направен залог на футболен двубой от Евро 2024 преди началото на срещата

– Важи за залози на пазар “Краен резултат” с 0% марж.

– Ако избрания отбор поведе с 2 гола разлика – залогът е печеливш!

*Пълните условия на офертата може да намерите в сайта на организатора.

С тази функционалност, сайтът на Камата допълва възможностите за игра по време на турнира. Припомняме, че е активна и играта с с избор Любим отбор и промоцията Майстер със специалното участие на Христо Стоичков.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посоченaта в статията информация е с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker