Извън БългарияФутбол

Няколко месеца след уволнението от Локомотив (Пд) – Митко Джоров си намери работа!

Пет месеца след уволнението от Локомотив (Пд), футболният специалист Митко Джоров си намери работа. Той ще сътрудници в Академията за индивидуална подготовка, съобщава Viasport.bg.

“Ще работим в тясно сътрудничество с Митко Джоров в изработването на програми за развитието на нашите играчи, коментира основателят и шеф на Академията Бойко Величков.

“Благодарение на него ще отделяме по-голямо внимание на видеоанализите. Искам той да ни помогне за по-детайлна методика и програма. Видеоанализите ще се правят системно, за да се види резултатът от работата ни. Поканих Митко Джоров, защото го следя отдавна. Той умее много неща, перфекционист е. Ще ни обогати със знанията си”, добави Бойко Величков.

Джоров и Величков карат заедно лиценз УЕФА Про и са постигнали договорка.

Както знаете, в средата на месец май Митко Джоров бе осободен от поста шеф на школата на Локомотив (Пд) при доста съмнителни обстоятелства.

Джоров изкара 6-месечен период на граждански договор с в клуба, но в крайна сметка ръководството не пожела да му предложи постоянен трудов такъв.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker