Ботев ПловдивТопФутбол

Нов шеф в Ботев (Пд)

Стефан Попов е новият ръководител в направление „Обществена дейност“ в Ботев. Председателят на „Фондация Жълто и Черно“ ще отговаря за връзката с културните и просветни институции в Пловдив и страната, развивайки и популяризирайки идеологията и духовните ценности на клуба.

profittips-the best football tips

„Удовлетворен съм от факта, че мисията, която започнахме със съмишлениците ми от „Фондация Жълто и Черно“, касаеща връщането на автентичния дух и значимост на любимия ни клуб в обществото, срещна пълното разбиране и одобрение от страна на ръководството на ПФК Ботев (Пловдив).

profittips-the best football tips

Изграденото във времето доверие и взаимно уважение бе поводът да се ангажирам с тази отговорна задача, като се надявам, че ще отговоря достойно на очакванията към мен, допринасяйки за това думата „Ботевист“ да се изпълни със своето изконно съдържание“, сподели Попов.
“Привличането на Стефан Попов е още едно доказателство, че Ботев е много повече от просто футболен клуб и ще продължим да следваме стратегията за утвърждаване на нашия клуб като социално отговорен фактор в Пловдив и страната”, завършиха от “жълто-черния” клуб.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker