Новини

Нов УС в Ботев (Пд)

0 коментара 📁 Ботев, Футбол 🕔23.март 2019
Нов УС в Ботев (Пд)

Днес (23 Март 2019г.) се състоя отчетно-изборното събрание на Сдружение “ПФК Ботев”. Събранието протече спокойно, съгласно предварително определения дневен ред, съобщиха от организацията, която притежава 1 процент от акциите на ПФК Ботев.

Основните решения се състояха в приемане на предложенията за промяна в действащия Устав и избор на нов Управителен съвет.

С пълно мнозинство, бе избран Радослав Кошински. Останалите нови членове на Управителния съвет са Михаил Манолов и Костадин Брашнаров. Местата си запазиха Борис Гиздаков и Теодор Бочев. В последствие новият Управителен съвет избра г-н Кошински и за Председател на Сдружението.

Управителният съвет на Сдружението изразява своето намерение, да работи конструктивно, прозрачно и в дух на приемственост, насочвайки своите усилия в привличане на максимален брой членове, готови да работят за Каузата Ботев Пловдив.

“Сдружението е носител на историята и традициите на Ботев Пловдив и ще направим всичко по силите си – то да заеме полагащото му се място и да продължава да бъде обединител на ботевистите”, уточниха още от Сдружение “ПФК Ботев”.

Сподели тази статия с приятели

Подобни статии

От Локомотив представиха новия си екип

От Локомотив представиха новия си екип (0)

Локомотив (Пловдив) представи официалният си екип за сезон 2019/2020. ''Смърфовете" ще играят в познатите им черно-бели цветове, като традицията с райето

Прочети повече

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

<