Локомотив ПловдивТопФутбол

Нов трус на “Лаута”! Още един треньор си тръгва заради Христо Крушарски

Христо Телкийски, един от най-опитните треньори в ДЮШ на Локомотив (Пловдив) изненадващо обяви, че си тръгва от клуба. Той разкри и причините за решението си.

profittips-the best football tips

„За втори път напускам Локомотив (Пловдив) по време на управлението на Христо Крушарски. Първият беше след като с отбора на клуба U16 достигнахме до финал за купата на България, който загубихме нещастно от Левски (София) след два мачбола.
Сега си тръгвам, защото не съм съгласен с наложените през последните два, три месеца финансовите критерии към водения от мен отбор U15. Благодаря за прекрасната съвместна работа на Димитър Палазов, директор на ДЮШ на Локомотив (Пловдив) и методиста Стоян Димитров.

profittips-the best football tips

Мога да говоря много и все истината, но няма смисъл. Клубът винаги е над всичко и всички. Така е навсякъде в световния футбол. Взел съм решението си. Ще съсредоточа усилия в работата си като треньор на проекто-националния отбор U15 на България, като помощник на Ивайло Петров.

profittips-the best football tips

Никога не съм живуркал в професията. Няма да го направя и сега. Каквото съм постигнал, е в резултат на много, много труд. Амбициран съм да продължа развитието си като треньор и съм готов да поема нови предизвикателства в професията“, обяви пред “Спортал” Телкийски.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker