Други спортовеЛокомотив Пловдив

Пловдив вече си има първият ръгби отбор!

Спортовете в града под тепетата се увеличиха с още един. Днес стана ясно, че Пловдив ще има първия си отбор по ръгби.

profittips-the best football tips

Новият ръгби клуб ще се казва “Бесите”, а първата тренировка на отбора ще бъде на 12 ноември, като тя ще се проведе от 14:30 часа на Пожарникарския стадион до гребната база.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

“За нас е удоволствие да ви поканим на основаването на първия ръгби клуб в Пловдив.

Всеизвестно е, че ръгбито е груб спорт за джентълмени. И въпреки това, контузиите при него са много по-голяма рядкост в сравнение с масовите спортове.

Ръгби е спорт за всички възрасти, за мъже и жени, спорт, в който няма разделение по трибуните, а цялата публика се наслаждава заедно на играта на терена.

profittips-the best football tips

Ръгби е спорт, който учи на ценности – отборна работа, уважение към съотборници и противник, удоволствие от играта, което върви ръка за ръка с дисциплина и спортсменство. Спорт, който допринася за изграждането на пълноценни личности.

Първата тренировка ще се проведе на 12 ноември 2023 г. от 14:30 часа на Пожарникарския стадион до гребната база в Пловдив.

profittips-the best football tips

За нас ще бъде чест, че тя ще бъде водена от националния състезател и треньор на юношеския отбор по ръгби на България, ръководител на ръгби програмата в НБУ и потомствен ръгбист Kostadin Debrenliev”, написаха в официалната си страница – Ръгби клуб “Бесите”.

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker