Ботев ПловдивВ чужбинаПловдивчаниФутбол

Нов провал за Майнц, Неделев отново извън групата

Майнц се издъни и в третия си официален мач от началото на сезона. “Червените” отпаднаха от турнира за Купата на Германия след загуба от тима от трета дивизия Кемниц и още преди началото на сезона в Бундеслигата отпаднаха от другите два турнира, в които играят Лига Европа и купата.

Тодор Неделев за пореден път беше пренебрегнат и дори не попадна в групата на тима.

Редовното време завърши при резултат 3:3. Майнц поведе набързо с два гола, първо Ники Зимлинг в 24-та минута откри, а Шинджи Оказаки в началото на втората част удвои преднината на тима. Домакините от Кемниц обаче не се предадоха и изравниха в рамките на 3 минути на два пъти се разписа Антон Финк в 50-та и 53-та минути. В 73-та минута Джа-Чеоол Ко отново даде преднина на тима от Първа Бундеслига, преди в 87-та минута Нико Бунгерт да се отбележи автогол и да вкара мача в продължения.

В продълженията драмата продължи и паднаха още 4 гола. Маркус Зиерейс в 103-та минута изведе за първи път от началото на мача Кемниц напред, а в 109-та Нико Бунгерт се реваншира за автогола си и изравни.

Второто продължения беше повече от драматично в 119-та минута Марко Кел направи 5:4 за домакините, които се виждаха в следващия кръг, но в последните секунди на двубоя Йонас Гейс прати мача в дузпи, след като изравни за 5:5.

При дузпите играчите на Кемниц вкараха всичките пет 11-метрови удара, а за Майнц единственият и фатален пропуск направи новото попълнение Гонзало Жара при третото изпълнение и така тимът се сбогува с купата още преди началото на сезона в Бундеслигата.

Другата седмица Майнц играе с Падеборн в първия кръг на Бундеслигата и при нова издънка треньорът Каспар Нюлманд ще бъде освободен.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker