бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Ново 20! Община Пловдив решава проблемите за “Лаута” и “Колежа”, отпуска 32,7 млн. лева

Извънредно предложение за отпускане на средства на стойност 32,7 млн. лева може да реши всички проблеми около строителството на стадионите на Локомотив и Ботев, съобщава “Пловдив24”.

Проекторешението е изготвено от групата на ГЕРБ, като ще бъде входирано в дневния ред на заседанието, на което ще има фенове на двата пловдивски тима.
С него се очаква да бъде и потушено напрежението, като по този начин ще се изпълнят всички искания на феновете – пускането на Колежа с четири трибуни с цяла козирка, както и намирането на средства за централния сектор на Лаута и вертикалната планировка.
В проекторешението е записано, че средствата от 32,7 млн. лева ще се разпределят в три бюджетни години, като за двата тима ще бъдат по равно: за 2023 година – по 5 358 699 лв.; 2024 година – по 5 500 586 лв.; 2025 година – по 5 500 586 лв.
С това решение кметът Здравко Димитров ще трябва да предприеме всички необходими действия за актуализация на “Етап 1“ на проекта по договора за Колежа, включваща изпълнението на цялата покривна конструкция и покритието ѝ, и въвеждане в експлоатация на четирите сектора, в състояние за лицензиране от БФС за “efbet Лига“.
Средствата за “Локомотив” ще бъдат за дейности по цялостно изграждане и такива, свързани с подобряване на свързаността, достъпността, експлоатацията и функционирането на Лаута. Това ще позволи разходването на средствата и по сегашния договор и при бъдещите дейности за централната трибуна и облагородяването около спортното съоръжение.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker