бетано най-добър сайт за слот игри
Виктория Волей - мъжеВолейболЛокомотив - вМарица - жени

Ново 20: Данчо Лазаров излъга за залата на ПУ

Президентът на БФВ инж. Йордан Лазаров за пореден път беше хванат в лъжа. Оказа се, че към ръководството на ПУ въобще не е имало запитване от страна на федерацията да бъде ползвана залата за Европейското първенство за девойки през 2015.

Както е известно Лазаров заяви, че от ПУ не дават да се играят срещите от Европейското първенство за девойки през 2015г., което България ще приеме.

Днес на пресконференция за официалното отдаване на залата на ПУ на Марица проф. дпн Веселин Маргаритов, функционален декан и ръководител катедра “Теория и методика на физическото възпитание и спорта” в университета, заяви че няма нищо вярно в твърденията на Лазаров.

Той добави, че официално запитване от страна на федерацията е нямало. Маргаритов заяви още, че няма никакви спънки за залата и от ръководството на университета искат тя да домакинства на Европейското първенство за девойки.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker