бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ново стихотворение за Мъри, вижте го

Поредното стихотворение за бившия вече треньор на Ботев Станимир Стоилов се появи в интернет пространството. Култовото стихотворение се появи днес, след като Стоилов напусна тима на ”канарчетата”.

Вижте култовото стихотворение тук:

От постянните нападки наши Мъри най-накрая се изплаши. Оставката си той остави и много радост в сърцата ни достави. Отивай си в твоя Левски роден БОТЕВ ПЛОВДИВ отново е свободен. Похарчи сумати милиони да направиш БОТЕВ шампиони. Но нали си копеле продажно за теб и равенството беше важно. Ти разтури ни отбора а сега върви си в обора. Но да вземеш и с теб Сърмов да си го ползвате с любов. Любовта към БОТЕВ ни е толкова голяма че за некадърници като вас място няма. За всичко беше ти виновен да съсипеш отборът ни вековен. А сега върви на добър час щастлив ще бъде всеки един от нас.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. Вие сте пълни тъпаци, Мъри постигна много с Ботев и не заслужава такова отношение. Сега ще дойде друг, ще загуби два мача и пак ще се започне всичко, това не са фенове.

    1. Да колега много постигна,един удар извън вратата на финала с Лудогорец.защото можеше и него да го няха.

    2. Няма как да стане!! С тези футболисти който и да е треньор по-зле неможе да е! По ли ти е добре като отиваш на герена със свалени гащи и си знаеш,че шанса за победа е 0%? Продажната мастия не наложи и едно младо момче под претекст,че гонил цел – ЕВРОТУРНИРИ!! И пак се класира по служебен път както преди година! 18 месеца как не израсна поне малко в игрово отношение тоя отбор? Как с 2-3 милиона селекция игровия облик не се промени и капчица нагоре? Даже се срина всичко …. схеми,тактики .. безобразна игра с еди и същи нещастини като Огнянов , Сърмов и Домовчийски … скъса нервите на хората толкова време. Коматево неможеше да си го напъним на домакински мач! Аре стига толкова промоция за хасковския бек! Нищо положително в тбора от както смени Ферарио Спасов! От тогава само скандали и интриги! Изгони половин отбор КАДЪРНИ футболисти за сметка на неговите протежета и накрая се НАСРА!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker