Локомотив ПловдивТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Новият стадион “Локомотив” ще разполага с ъглови сектори! Ще има нов терен с отопление и ще бъдат отстранени…

Изграждането на новия стадион “Локомотив” в град Пловдив продължава с пълна сила. В момента се строи третата трибуна на съоръжението – “Спортклуб”. Там вече се поставя металната конструкция за козирката.

TribunaPlovdiv.bg научи от свои достоверни източници, че в момента се работи усилено съоръжението да бъде затворено с ъглови сектори и това почти сигурно ще се случи. Ще бъдат отворени нови подходи с нови улици към стадиона.

Освен това ще бъде изграден изцяло нов терен с поливна система, а също така ще бъде добавена и система за отопление към него. Тренировъчните игрища също ще претърпят промяна, като терените им ще бъдат подменени.

profittips-the best football tips

Ще бъде изграден феншоп и музей, а освен това ще има и функциониращ пъб за всички привърженици, които желаят да релаксират на стадиона. Очакванията са всички тези неща да започнат да функционират заедно с пускането в експлоатация на трибуна “Спортклуб”.

Осветлението на стадион “Локомотив” също ще претърпи сериозни промени. В момента тече сериозен казус относно него заедно Община Пловдив, като се очаква всичко да бъде разрешено. По всяка вероятност ще бъде изградено изцяло ново такова, което ще бъде поставено на козирките на новите трибуни.

В последните дни пък общинския съветник Ерол Садъков постави под сериозна въпросителна качеството на строителството на новото бижу на “смърфовете”, като според него освен, че се строи бавно е и некачествено.

Нашата медия научи, че вече е поискана комисия, която да направи оценка на проблемите (причините за пукнатини в бетона, риск за конструкцията и т.н), а след това и възлагане за отстраняване. Ръждите по парапетите също ще бъдат проверени, защо не са поцинковани, както и да бъдат взети мерки за тяхното отстраняване.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker