Ботев ПловдивТопФутбол

Новите 33,5 милиона за “Колежа” няма да се използват за козирките и фасадата, ето за какво са предназначени

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с много важна информация относно новите средства (33,5 млн. лева), които държавата ще отпусне за стадион “Христо Ботев”.

Запалянковците на “канарите” са провели среща с кмета на Пловдив – Костадин Димитров, който ги е уверил, че средставата ще бъдат използвани за нови СМР-та, а не за козирките и фасадата, по които се работи в момента.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Вчера – на 15.12.2023 г., се проведе инициирана от представители на 4-те водещи организации в жълто-черната общественост среща с новоизбрания кмет на град Пловдив.

По време на срещата бяха обсъдени въпроси, касаещи тиражираната в медийното пространство информация за отпускане на допълнително финансиране за стадион „Христо Ботев“.

Бяхме уверени от г-н Костадин Димитров, че средствата в размер на 33 млн. лв. ще бъдат целево изразходвани единствено и само за нови СМР, които не са част от етап 1 (респективно етап 1.1. и етап 1.2.) на обществената поръчка за строителството на нашия дом, с което съоръжението да надгради вида, който се очаква да има през март 2024 г.(100% завършена козирка и фасада).
През следващата седмица предстои нова среща, на която възложител и оторизирани представители на организациите ни ще влезнат в по-голяма конкретика.

Бъдете будни!

Коледен Шанс в WINBET! Много промоции с награди за общо 1 млн. лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker