бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Новината на TribunaPlovdiv.bg се потвърди общо 7200 билета ще бъдат отпуснати за дербито, вижте цялата организация

Новините на TribunaPlovdiv.bg от тази сутринта официално бяха потвърдени. Както е известно общо 7200 билета ще бъдат отпуснати за дербито 6000 за феновете на Ботев и 1200 за Локомотив. Сектор “В” на националния стадион ще бъде затворен за дербито, като ще се допускат фенове в останалите три сектора “А”, “Б” и “Г”.

Вижте цялата организацията за дербито в неделя, която беше оповестена преди минути в официалния сайт на Ботев:

Билети и организация за двубоя Ботев – Локомотив Пд, който ще се играе на 16 март от 14:00 часа на стадион „Васил Левски” в София:

– Продажбата на билетите за двубоя Ботев – Локомотив Пд ще започне в петък /14.03/ във фен-магазина на базата в Коматево, които в петък и събота ще бъде с работно време от 9:00 до 17:30.

– Цената на всички билети е 10 лв. Децата до 12 г. имат право на безплатен вход, но задължително с придружител.

– За привържениците на Ботев ще бъдат отпечатани 6000 билета, които ще бъдат само за сектор „Г” на националния стадион. Билети за останалите сектори няма да се продават.

– Абонаментните карти  за „Футболен комплекс Ботев 1912“ важат и за дербито на стадион Васил Левски – притежателите им имат право на достъп до сектор „А”  или  сектор „Г” .

– Притежателите на ВИП карти ще бъдат настанени във ВИП ложата  и ще бъдат допускани през централния вход на стадиона .

– За привържениците на отбора – гост ще бъдат отпуснати 1200 билета за сектор „Б”.

– По настояване на полицията, билетите за мача ще се продават единствено в Пловдив. На касите на националния стадион, както и на което и да е друго място в София , продажба няма да се осъществява.

– За привържениците на Ботев има организирана екскурзия на цена от 17 лева с включени пътни и билет за мача. Записвания за нея се приемат във фен-магазина.

– Автобусите от екскурзията ще отпътуват от базата в Коматево в 10:00 часа в неделя, като е желателно пътуващите с личните си автомобили ботевисти да се присъединят към автобусите. Рейсовете ще пътуват до София без спиране на магистралата, като от Полицията предупреждават, че ще бъдат извършвани внезапни проверки по пътя. Бензиностанциите по пътя до София ще бъдат блокирани от полицията за всички автомобили. Полицейски екипи ще бъдат разположени на няколко пункта по магистрала „Тракия”, а на входовете на стадиона ще има проверки за алкохол, като лица в нетрезво състояние няма да бъдат допускани на територията на  съоръжението.

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker