Букмейкърски новини и казино бонуси

Нова футболна емоция с марка Шампионска лига, Големи Бонуси за над 350лв. с Безплатен Залог те очакват за мачовете днес

Нова порция интересни двубои от Шампионската лига предстоят тази вечер, а зрителите пред малкия екран тръпнат в очакване да видят своите любимци. Разбира се има няколко мача, които се открояват като доста по-интригуващи от другите.

Със сигурност голямото дерби на вечерта ще бъде Борусия Дортмунд срещу Манчестър Сити. Двата тима направиха изключително интерес двубой в Англия, където гражданите направиха пълен обрат, благодарение и на бившия играч на “жълто-черните” Ерлинг Холанд.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Друг любопитен двубой е този между РБ Лайпциг и Реал Мадрид. “Кралете” със сигурност ще играят във фазата на елиминациите в ШЛ, но определено ще опитат да запишат пореден успех. Те все още нямат загуба в официален двубой през новия сезон.

🚨Специално сега за Нови Клиенти Betano има Бонус до 300лв. за Спорт + 30лв. Безплатен залог + 20 лв. Безплатен залог за този кръг в Шампионска лига

    • За да вземете бонусите е нужно да нямате регистрация в сайта на Betano. При регистрация сега през промолинка ТУК  ви бъдат активирани Бонуси за Нов Клиент и ще може да им се насладите на събития по ваш избор.
    • ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Промоционален код въдете кода BGBONUS
    • Отворете Мисия: Шампионска лига и кликнете Участвай
    • Поставете множествен залог с 2+ селекции на мачовете от Шампионска Лига за поне 20 лв. С коефициент, равен или по-висок от 1,65 на поне една от селекциите.
    • Ще получите 50% до 20 лв. Безплатен залог, когато залогът ви бъде уреден.

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

В друга среща от турнира Залцбург приема Челси. Двата тима се борят за първото място в групата, като до момента лондончани имат леко предимство от 1 точка.

Севиля приема Копенхаген в среща, която ще определи кой ще играе в елиминациите на турнира Лига на конференциите. Предвид факта, че и двата тим изостават на 5 точки от Борусия Дортмунд, то шанса им да се преборят за второто място е минимален.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Бенфика приема Ювентус в мач, който може да елиминира бианконерите от турнира. Равенство ще бъде достатъчно на лисабонци и на теория и на практика да си гарантират второто място в групата.

Селтик приема Шахтьор в също почти обречена кауза. Шотланците изостават на 4 точки от украинския си противник и ще търсят задължителна победа за да запазят шансовете си за евромачове и догодина.

Милан гостува в Загреб на Динамо и ще търси три точки, за да успее да изпревари някой измежду Челси и Залцбург. “Росонерите” са притиснати до стената след двете поражения от Челси и нямат право на повече грешки.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промо код може да използвате и да въведете кода BGBONUS за активация на всички налични промоции.

ПСЖ пък приема Макаби Хайфа за да затвърди първото си място в класирането. С звездното си трио Мбапе-Неймар-Меси със сигурност целта няма да бъде трудно реализирана.

4 дни Октомврийско Колело на Късмета: Завърти и Спечели

Снимка: flashnews.bg

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker