БаскетболВолейболДруги спортовеИз града

Нова драма с “Колодрума”

Зала “Колодрума”, която трябва да е втората по големина зала в България и най-голямата в Пловдив още не може да бъде завършена.

Причината е, че настоящото правителство бави парите по втората част от направата на новата зала. Става въпрос за вътрешните ремонтни дейности, след като отвън залата вече е готова.

Това бави пускането на залата, която трябва да бъде домакин още през 2014 година на турнира на Шампионките. Залата трябва да бъде готова най-късно през лятото на 2014, за да няма проблеми с провеждането на турнира. Освен това тя ще приеме и Европейското първенство по волейбол през 2015.

Ако забавянето продължи до края на годината шансът залата да бъде завършена навреме за ноември 2014 е доста минимален и Пловдив ще изгуби чудесна възможност да загуби домакинство на едно от най-популярните събития в тениса.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker