Букмейкърски новини и казино бонуси

Новата вълнуваща игра – Doctor Winstein

Doctor Winstein е нова, вълнуваща каскадна игра с клъстерни печалби, която предлага множество иновативни функции и възможности за големи печалби. Тази игра привлича вниманието на играчите със своите уникални характеристики и забавен геймплей.

С какво се отличава Doctor Winstein?

• Buy Bonus с три нива на закупуване: Тази функция позволява незабавно активиране на безплатните завъртания с три различни опции:
o 5 безплатни завъртания за 12.00 лв при залог от 0.30 лв.
o 10 безплатни завъртания за 22.00 лв при залог от 0.30 лв.
o 15 безплатни завъртания за 32.00 лв при залог от 0.30 лв.

• Ексклузивен джакпот: Джакпотът е само за тази игра и се натрупва както от основната игра, така и от закупения Buy Bonus.
• Множители до 100x в безплатните игри: Играчите имат възможност да увеличат печалбите си до 100 пъти, благодарение на множителите, които се активират по време на безплатните игри.

Максималната печалба

Максималната печалба в Doctor Winstein достига до 8226 пъти тоталния залог, което прави играта изключително привлекателна за любителите на големи награди.

Buy Bonus

Функцията Buy Bonus позволява на играчите незабавно да задействат безплатните завъртания, като избират между три различни степени на закупуване:

1. 5 безплатни завъртания за 12.00 лв (при залог от 0.30 лв).
2. 10 безплатни завъртания за 22.00 лв (при залог от 0.30 лв).
3. 15 безплатни завъртания за 32.00 лв (при залог от 0.30 лв).

Бонус символ “Machine”

Символът “Machine” се появява само по време на безплатните игри. Всеки път, когато се появи, той взема една от следните стойности: x100, x15, x10, x5, x3, x2 на печалбата. Всички множители от символите “Machine” на екрана се сумират и общата печалба на текущата каскада се умножава по нея.

Безплатни завъртания

Три или повече символа “Red Button” стартират 15 безплатни завъртания. Ако по време на безплатните игри се появят още 3 или повече “Red Button” символи, се добавят още 15 завъртания. Печалбата от текущата игра се умножава по общата сума на всички множители от символите “Machine” на екрана.

Buy Bonus Jackpot

Към играта може да се добави джакпот, който се трупа както от основния залог, така и от закупения Buy Bonus. Това осигурява още по-големи възможности за печалби.

Wild символи

Wild символите “Doctor” се появяват само на барабани 2, 3 и 4. Те заместват всички останали символи, с изключение на “Red Button” и “Machine”. Седем или повече wild символи на екрана изплащат максималната печалба.

Внимание: Хазартът носи риск от развиване на зависимост. Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Посоченaта в статията информация е с информативна цел и използването им за поставяне на залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker