Локомотив ПловдивФутбол

Николай Неделчев: Положението е сериозно, дълговете са големи

Председателeят на сдружението “Обединение за Локомотив” и един от от основните акционери в “черно-белия” клуб Николай Неделчев заяви, че ситуацията на “Лаута” не е никак розова.

“Положението в Локомотив е много сериозно, дълговете на клуба са големи. Много добре знаем с какви проблеми се сблъскаваме, но и аз, и моите колеги ще положим максимални усилия, за да ги разрешим”, каза Неделчев.

Той добави, че ще проведе среща със старши треньора Христо Колев, за да чуе какви са неговите планове за развитие на клуба.

“Политиката ни ще бъде Локомотив (Пд) да рачита на свои кадри – футболисти и треньори, а Христо Колев е един от тях”, каза Неделчев. Той поясни също, че документите за регистрацията на сдружение “Обединение за Локомотив” са внесени в съда в понеделник.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД ВЕЛИН,ДЕЯН,МИТК О И МИТКО ! ПРЕД “ПОЧЕТНИЯ” ! А И ДА НЕ ЗАБРАВЯ , ПРЕД ПЛАСТМАСОВИЯ СЪЩО ! ПОКЛОН ЗА ВСИЧКО , КОЕТО НАПРАВИХТЕ ЗА “СПАСЕНИЕТО” НА ЛОКОТО ! СКОРО ЩЕ ВИ КАНЯ И НА ПОКЛОНЕНИЕ ! НОСЕТЕ ШАПКИ,ЗАДЪЛЖИТЕ ЛНО !

  2. Голям ьвуличник щд излезнеш и ти г-н Неделчев…чял живот помияри като теб се въртят в гози клуб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker