Ботев ПловдивФутбол

Николай Костов: Чудя се каква ми беше работата в клуба

Николай Костов, който е бивш наставник на Ботев Пловдив, проговори за първи път след освобождаването му от поста при канарчетата.

“Продължавам да си задавам много въпроси, свързани с Ботев. И в момента се чудя, каква ми беше работата в клуба. Още когато дойдох в Ботев, с ръководството поставихме цели. Искахме да се изгради нов отбор, който в началото да няма високи цели. В него постепенно младите състезатели да се обиграват.

А след това постепенно да се гледат и резултатите. Обаче много бързо нашите ръководители забравиха, какво бяхме замислили. Запонаха да се търсят резултати в момент, в който отборът не беше готов да ги постига. Именно за това се чудя, каква ми е била работата в Ботев Пловдив и какво е трябвало да свърша.

С колегите съзададохме добър екип и свършихме мног работа. Започнхае да работим около стила, който трябваше да упражнява Ботев. Но както казах, резултатите започнаха да се търсят, а отборът не беше готов. Затова с естигна до оставката ми. Палийски е човекът, който изави претенции а резултати, за игра и т.н.

Той пътви скочи, защо отборът играе толкова слабо, и то в приятелски мач, в който ние не търсихме резултат. Всичко тръгна след мачъа с Етър (0:2). Бяхме в подготвителен период, но тогава изникна напрежение и започнаха да се затормозяват нещата.

Да ви каже честно този клуб за мен е много странен, особено ръководството. Аз самият не разбрах тези ръководители, които са там, какво търсят, искат и целят.”, каза Костов пред 7 дни спорт.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker