Ботев ПловдивТопФутбол

Неприятно! Ураганният вятър в Пловдив повреди част от козирката на “Колежа”

Силният вятър в Пловдив продължава и през днешния ден да причинява щети на различни сгради и обекти. Този път потърпевш от вятъра се оказа стадион “Христо Ботев”, научи TribunaPlovdiv.bg.

Ураганният вятър е разкъсал част от временната мембрана на козирката на сектор “А” на Колежа, като повредата вече е отстранена от работниците.

profittips-the best football tips

Най-вероятно инцидентът се е случил през изминалата нощ, като днес сутринта това вече бе видимо. Бързата намеса на работниците обаче е заличила проблема много бързо.
Междувременно вече пристигна и ламарината, която ще бъде поставена на металната конструкция на сектор “В”, за да бъде покрит и той изцяло при откриването на стадиона.
Очаква се монтажа и да започне през следващите дни, тъй като силният вятър не дава възможност за работа в момента.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker