ЛокомотивТопФутбол

Неприятна новина за Локомотив! Литовска компания спира да инвестира в клуба

Литовската компания за бързи кредити, която започна да инвестира в Локомотив (Пловдив) през това лято е спряла парите, които е трябвало да бъдат насочени към клуба, за да му гарантират по-стабилно финансово положение, съобщава „Котаспорт“.

Литовците на този етап са взели решение да преустановят всички плащания, които е трябвало да направят към Локомотив Пловдив, и които са били договорени със собственика Христо Крушарски.
Това поставя Локомотив Пловдив в много деликатно положение от финансова гледна точка.
Също така не е ясно какво става с позицията на Лауринас Розгис в клуба, тъй като той трябваше да изпълнява функциите на финансово-административен директор, но след спрените финансови средства към Локомотив Пловдив не е ясно дали ще остане на поста.

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet и 200 лв. за Спорт! Депозирай през EasyPay и Cashterminal

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker