Левски СофияПърва Лига

Неприятна новина за Левски и Мъри!

Централният нападател на Левски Рикардиньо е под въпрос за гостуването на Арда. Бразилецът получи контузия по време на домакинската победа с 2:0 над Ботев (Враца). В една ситуация през второто полувреме 21-годишният играч беше изритан от съперник в коляното.

Наложи се на Рикардиньо да му бъде оказана лекарска помощ. В първия момент той продължи двубоя, но малко по-късно бе заменен принудително. Нападателят явно е имал проблем със ставата, защото още от началото на мача играеше със специална лепенка на нея.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Рикардиньо бе привлечен в Левски през зимата от бразилския Гремио. Младокът направи добра подготовка. В контролите той вкара 5 гола, като толкова имаше и Марин Петков. Двамата бяха водещи реализатори. Рикардиньо обаче заслужи титулярно място, докато родният национал не успява да се пребори за такова.

tribunasofia

Бразилецът откри головата си сметка при гостуването на Хебър. На стадион “Георги Бенковски” той отбеляза и двете попадения за успеха с 2:0, като се разписа по веднъж във всяко полувреме.
“Сините” гостуват на Арда в неделя, 19 март, от 14:30 часа. Двубоят е много важен и за двата отбора. Тимът на Станимир Стоилов затваря топ 6, докато кърджалийци се стремят към такава позиция.

Betano бонус
до 1500 лева
Бонус Казино
до 150
FREE SPINS
100%
процента
👍 7388 взеха този бонус
18+|Отговорна игра|Правила и условия

За следващия кръг треньорът на столичани ще може да разчита на Илиян Стефанов. Офанзивният играч не попадна в групата за сблъсъка с Ботев (Враца) заради здравословни проблеми. Той обаче ще бъде възстановен. От началото на пролетния дял Стефанов е с колебливи изяви. За двубоя в Кърджали Левски няма да има наказани играчи.

“Тема Спорт”

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker