бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Неделчо Матушев: Нека всички фенове подкрепят футболистите, те се нуждаят от тях

Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев говори преди двубоя с Берое, който е в събота.

“Отбора се готви добре, с нагласа сме да побеждаваме във всеки мач. Това е моето желание, на футболистите, феновете и ръководството. Ние ще направим всичко възможно да побеждаваме във всяка една среща, която ни предстои. Дано шанса да е този път на нашата страна, защото до момента нямахме много такъв. Претенции мога да имам към отбора единствено в мача срещу Черно море и то през второто полувреме. За другите мачове съм доволен от футболистите.

Отбора на Берое е добър отбор, който се гради от пет години. Те играят силно навън, имаме анализи и разбор. Ще направим всичко възможно да излезем победители от този отбор, естествено с подкрепата на нашата публика. Футболистите се нуждаят от подкрепата на феновете. Защото е много лесно когато си на върха да си подкрепян, но сега е момента всички локомотивци в този труден момент да подкрепят футболистите, защото те се нуждаят от тях.

Всички са здрави, на всички ще разчитам. Новите футболисти тренират добре, около десет дена ще им дадем и ще ги преценим.

Не е приятно когато падаш и губиш, но това е футбола. Когато започнахме да правим този отбор, плана беше да имаме отбор, с които да играем и до Нова година да го сглобим. Мисля, че всички трябва да оценят какво се прави тук. Има ново начало и се следва нова визия, която искаме да изградим. Вече по друг начин изглеждаме. Локомотив става апетитно място. Нормално е всеки ден да сменят треньорите и да има интриги. Аз си върша работата така както я разбирам. На края хората, които дават парите ще преценят нашата работа”, сподели Матушев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker