бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Неделчо Матушев: Благодаря на феновете, вече и аз съм част от борбата за свободен Локомотив

Неделчо Матушев е новият старши треньор на Локомотив (Пловдив). Той ще пристигне утре на стадиона в квартал Лаута, за да започне работа по подготовката и организацията на отбора за новия сезон.

Така поредната новина, която TribunaPlovdiv.bg първи съобщи отново се потвърди.

Както вече писахме, помощници на Матушев за новия сезон ще бъдат Христо Колев-Бащата и Петър Пашев, а Васил Камбуров ще отговаря за работата на вратарите. Промяната стана факт след днешната смяна на властта в клуба, при която феновете и Сдружение Бъдеще за Локомотив получиха контрола от досегашния собственик Константин Динев. Така новата власт отстранява на момента Емил Велев и хората от щаба му, а за съдбата на играчите ще решава новото ръководство. Матушев вече е набелязал двама футболисти, които ще пристигнат на Лаута до ден-два. Те са с доста опит, а в момента играят за отбор от Б група. Повече детайли по бъдещите планове на отбора ще станат ясни в следващите дни.

“Мога да изкажа благодарността си на привържениците, че се обърнаха към мен в този момент. Щастлив съм, че съм отново на Лаута. Чувствам се част от борбата им за свободен Локомотив. Знам, че ще бъде трудно, но последните месеци доказаха, че името Локомотив (Пловдив) има голяма тежест, каза Матушев пред БТА.

“Макар и да бях за кратко в предишния си период тук, хората са оценили какво съм направил. Тогава поставихме едно добро начало, отборът заигра бързо и красиво, а после други обраха плодовете и се тупаха в гърдите, че са на финал за Купата на страната. Но това не е проблем. Важното е Локомотив да бъде там, където му е мястото, каза още новият треньор на черно-белите.

Снимка: е-burgas

Още по темата:

Локомотив тренира утре в Пловдив, от фенклуба приканват феновете да присъстват на заниманието 

Кокала: Няма как да остана при тези аматьори, кои са в това сдружение? 

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В TP: Коко Динев напусна Локомотив, акциите са в ръцете на феновете 

ЕКСКЛУЗИВНО В TP: Вижте треньорския щаб на новия Локомотив 

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

6 Коментара

  1. Добре дошъл на Неделчо и успех на чело на Локомотив, както и на целия треньорски щаб. Надявам се постепнно да върнат Локомотив там където му е мястото, не сте магьосници да искаме за 2 седмици шампионски отбор! :)

  2. Със сигурност на Лаута атмосферата ще се промено, поне се надявам всички онези които се биеха по протестите в гърдите, че ще идват на мачове ще си спазят дадената дума. Също много ще се радвам ако Абушев и Маламов отново облекат черно-бялата фланелка както и Киро Акалски !

  3. Добре дошъл, Неделчо!!! Работете с желание и страст, нашата безрезервна подкрепа ще я имате във всеки мач от тук насетне, на Лаута отново ще се настани локомотивския дух, който всички познаваме !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker