бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Неделев: Фаворити в дербито няма! Трябва да спрем офанзивната мощ на Локомотив

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев сподели очакванията си за предстоящото дерби на Пловдив с Локомотив. Двубоят е в събота, 17:30ч. на базата на „канарчетата“ в квартал Коматево. Според Неделев в тези градски дербита няма фаворити. Ето какво каза националът за “Спортал”:

– Тоше, предстои важен мач за Пловдив – дербито между Ботев и Локомотив. Има ли напрежение у теб и твоите съотборници?
– Аз никога съм нямал напрежение, чакаме мача с нетърпение. Аз съм играл в доста дербита и мачове, очакваме пълни трибуни и да победим. На терена ще се види най-добре. Надявам се целият отбор да е мобилизиран на 100% и да победим.

– Ако погледнем класирането, можем да заключим, че влизате в този двубой като фаворити. Ти съгласен ли си с това мнение?
– Никога в такива мачове няма фаворит. Силите са изравнени, всичко ще се реши на терена в събота.

– Несъмнено ти си човекът в Ботев заедно с Лъчо Балтанов и Виктор Генев, който знае най-добре какво значи този мач. Успявате ли да предадете това и на чужденците?
– Вече повечето от чужденците играха едно дерби. Говорим за този мач, но няма какво да им предаваме. Те знаят каква е важността на този мач. Играха такава среща през сезона. Всички сме мобилизирани на 100%, ще излезем и ще дадем всичко от себе си.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Какво помниш от първото си пловдивско дерби?
– Спомням си първото си пловдивско дерби. На “Лаута” беше мачът, свърши 2:2, даже вкарах 2 гола. Тогава бях доста малък, може би единственото дерби, в което имаше малко напрежение. Радвам се, че отбелязах два гола, не можахме да спечелим, но за първо дерби беше уникално.

– Гол от центъра или гол от фаул?
– Гол от центъра.

– И като казахме гол от центъра. Ти се разписа от центъра във вратата на Локомотив и то на „Лаута“. Само да кажа, че и като юноша имаш подобен гол на Лаута. Можеш ли да кажеш, че това е твоя запазена марка в дербитата с Локо?
– Не бих казал, има си мачове, в които си пробвам удари от центъра. И в други мачове съм пробвал, не съм успявал. Радвам се, че тогава вкарах така.

– Очакваше ли толкова силно представяне на Ботев до момента?
– Отборът е много добър и по класирането виждате. Можем още повече, в първите два мача не показахме нашата игра. Надявам се в събота да излезем на максимум, да покажем нашия футбол и стил и да спечелим. Като се има предвид предният сезон, очаквах да сме в шестицата, но сега ще видим. Радостно е, че засега се борим за челните места. Нашата цел е влизане в шестицата и ако можем, да играем в евротурнирите.

– Можеш ли да отличиш силните страни на Ботев?
– Силната ни страна е колективът най-вече. Имаме добри изпълнители на всеки пост. В този мач не мисля, че можем да изненадаме с нещо противника, просто всеки да покаже каквото може на терена.

– А сега можеш ли да отличиш силните страни на Локомотив? От какво трябва да се пазите в събота?
– Мога да отлича Митко Илиев. Той е много добър футболист и двигателят на Локомотив. Без да омаловажавам другите момчета. Просто трябва да спрем тяхната офанзивна сила. Локомотив в атака са доста опасни.

– Ще имате предимство, че сте домакини. Искаш ли да направиш призив към феновете на Ботев?
– Не е нужно да правя. Знам, че феновете ще ни подкрепят. Единствено бих им казал да вярват в нас и да ни подкрепят в добро и лошо.

Кой ще бъде господар на Пловдив? Ето отговорa на Бетано + подаръци за всички фенове

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker