бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Неделев при награждаването си за “Играч на кръга”: Ботев (Пд) има потенциала за Топ 3

“Благодаря на треньорите, които са гласували за мен и на моите съотборници, които допринесоха да стана номер 1 на кръга”, заяви футболистът на Ботев Пловдив Тодор Неделев, който днес получи за трети път статуетката на пресклуб “България” за най-добър играч на 10 кръг в Първа лига.

След 21 години “канарчетата” успяха да спечелят “Битката за Тракия” срещу традиционно неудобния Берое, а Неделев се отличи с добра игра, два гола и една асистенция.

Самият той сподели, че е очаквал завърналият се при старозагорци Мапуку със своите три гола в мача да бъде предпочетен от треньорите, но в анкетата те му отредиха второ място заедно с Джонатан Кафу /Лудогорец/ и преминалият в Локомотив /ГО/ Матиас Курьор – по 3 гласа за всеки от тях. За Неделев са гласували 8 от общо 21 участници в допитването, пише pressclubbg.com.

“Колективът при нас винаги е бил добър, но сега сме със самочувствие от доброто ни представяне през последните мачове. Целта пред нас е първата шестица, но ако продължим да играем така може да се класираме и сред първите три отбора”, смята Неделев.

Той направи равносметка и на престоя си в Германия, като изрази съжаление, че поради контузията си преди заминаването и последвалата по-късно смяна на треньора не е получил възможност да покаже възможностите си в отбора на Майнц.

“Дълго време не играх и затова предпочетох да се върна в Ботев и да възстановя формата си, а догодина отново се връщам в Майнц. Сега отново играя добре и се надявам да се представя успешно, когато отида там.”

Неделев говори и за националния отбор: “Претърпяхме две тежки загуби, но Франция е може би най-добрият отбор в света, а Швеция имаше късмет и ни отбелязаха за кратко време два гола. Това реши мача, иначе можеше да направим и равен”.

Тодор Неделев смята, че нямаме шансове за класиране на световното първенство в Русия през 2018 г., но се надява националите да се отърсят от психологическия шок след неуспехите в миналите мачове. “Ние сме на равнището на Беларус и ще направим всичко, което зависи от нас, за да се представим достойно в групата”, обеща Тошко Неделев.

Той отдаде и заслуженото уважение на Лудогорец за влизането в групите на Шампионската лига, но смята, че и Левски, и ЦСКА могат да се намесят в борбата за титлата у нас. За предстоящите три домакински мача за шампионата и купата на България “канарчетата” ще търсят победи, за да затвърдят доброто си представяне.

Според Неделев то се дължи и на приятелскатаатмосфера в съблекалнята, липсата на напрежение и свободата и желанието, с което играят.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker