Новини

Неделев отказал невероятно предложение на китайци

0 коментара 📁 Ботев, Футбол 🕔11.февруари 2019
Неделев отказал невероятно предложение на китайци

Наистина звучи невероятно, но български национал е отказал годишна заплата от 1 милион долара. Става въпрос за звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев и китайския Шъдзяджуан, където треньор е Ясен Петров.

Още преди известно време стана ясно, че халфът е отклонил първата оферта заради страха си от пътуване със самолет. Тогава азиатците са му предложили 800 000 долара на година и тригодишен договор, пише Блиц.

Съвсем скоро те са направили втори и последен опит да го привлекат. Този път със завишена заплата на стойност точно 1 милион долара за 365 дни, което прави 3 милиона долара за трите години контракт. Както и пълен лукс – огромен мезонет, където да живее, и най-нов модел японски автомобил. И това обаче не помогнало. Тодор Неделев бил категоричен, че не иска да отива да играе толкова надалеч заради пустата си фобия.


“Тошко е страхотен футболист, но ние го обявихме за най-странния играч. Такова нещо се случва за първи път в историята. Да откажеш цели 3 милиона”, коментират в спортните ни среди, цитирани от изданието.

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *