Ботев ПловдивФутбол

Неделев на две церемонии в името на рекорда

В името на рекорда звездата на Ботев Тодор Неделев планира да присъства на две церемонии – в Пловдив и в София в рамките на 3 часа. Следващия четвъртък (19 декември) в 19,12 ч крилото ще участва в “жълто-черната” Коледа в Пловдив. А в 20,30 ч вече ще бъде в София, където ще е награждаването за футболист №1 на България за годината. Неделев е получил гласове и в двете анкети, пише “Труд”.

“Ще направим всичко възможно да присъства на церемониите”, каза Ангел Палийски, изпълнителният директор на “Ботев”. Той получи наградата на Строителната камара за сграда №1 у нас през 2013 г. Призът е за хотела и възстановителния център на “Ботев” в Коматево.

Станимир Стоилов разполага с всичките си звезди за историческия последен мач на “Колежа” в четвъртък срещу “Берое”. На същото място се планира да бъде построен най-модерният стадион у нас. “Берое” спечели последните 3 мача срещу “Ботев”, като в два от тях беше воден от Стоилов.

“Имаме да връщаме на беройци, защото имаха повече спортен шанс в тези двубои”, призна Мъри.

Стоилов има една сериозна победа в директните треньорски двубои с Петър Хубчев, който сега води “Берое”. Тя е с 5:0, но по времето, когато Мъри бе начело на “Левски”, а героят от “САЩ ’94” – на “Славия”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker