бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Неделев и Серкан вече тренират с Ботев

Мъжкият национал на Ботев Тодор Неделев и Серкан Юсеин, който бе част от селекцията на младежкия тим на България, започнаха подготовка с тима.

Двамата нямат оплаквания след ангажиментите си към трикольорите и се включиха на пълни обороти в тренировките за гостуването на ЦСКА. Двубоят на “Армията” е в събота, 18 ноември, от 15:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Възстановени от травми са защитниците Цветомир Панов и Йордан Минев. Аут от мача заради наказание обаче е централният бранител Пламен Димов.

От контузия се оплаква Тони Тасев. Крилото обаче не е основен футболист в схемата на Николай Киров. Нападателят Дуде Ндонгала пък се закани да вкара на червените с нови бутонки.

Вчера той тества обувките в двустранна игра.

В същото време стана ясно, че ръководството на Ботев Пловдив е продало стария автобус, а с парите от клуба ще закупят ново возило, което ще се използва за нуждите на детско юношеската школа.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker