Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Неделев: Искам да вкарам на ЦСКА и Локо

Любимецът на бултрасите Тодор Неде­лев ще бъде скрито­то оръжие на Стани­мир Стоилов в дер­бито с ЦСКА. Талан­тът не е в топформа, тъй като лекуваше контузия в послед­ните два месеца, но със сигурност ще попадне в групата за дербито срещу „ар­мейците”.

Мъри не иска да рискува със здравето на футбо­листа, но две от кри­лата му – Вандер и Ромарио, са със се­риозни травми. По­ради тази причина Неделев изненадва­що може да започне в стартовите 11.„

Малко е вероятно да съм титуляр. В главата ми е само футбол. Искам да се разпиша срещу ЦСКА и Локо (Пд), но всичко зависи от треньорите. Гладът за попадение в дер­битата постоянно е в мислите ми”, каза пред „Меридиан Мач” Тодор Неде­лев.Левият бранител Артур няма да бъде на разположение на Мъри за домакинст­вото срещу ЦСКА. „Не знам кога ще съм здрав и няма да играя срещу „черве­ните”. Физиотерапи­ята може да помог­не, за да разбера да­ли до Нова година ще запиша участие с „жълто-черната” фланелка”, сподели Артур.

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker