бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Неделев бе избран за най-добър халф на кръга, капитанът на Локо е трети

Героят на Ботев (Пд) в мача срещу Дунав (3:1) Тодор Неделев очаквано бе избран за най-добрия сред халфовете във втория кръг на шампионата. Националът реализира хеттрик в мрежата на русенци, а също така се отличи и с едно успешно центриране и 38 точни паса.

Така с общ индекс 14.86 Неделев стана най-добрият полузащитник на изминалия кръг. Звездата на “канарите” изпревари с огромна разлика втория Родриго от Черно море, чийто индекс е 11.03. Той се отличи с два гола, една асистенция, едно успешно центриране, 21 паса и едно единоборство в този мач, но не успя да задмине Неделев.

Трети остана капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев с индекс от 8.41, като и той се отличи с два гола, а освен това имаше 20 точни паса и 1 успешно единоборство. Топ 5 се допълва от Давиде Мариани от Левски с индекс 7.50, както и Симеон Мечев от Ботев Враца с индекс от 6.88, съобщава Гонг, позовавайки се на статистика от предаването “Героите на кръга” по Диема спорт.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker