бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Възможно или не, “канарчетата” ще опитат да опровергаят всички и да излекуват своите рани срещу Лудогорец

Тази вечер (26.11) от 17:30ч. на стадиона в пловдивския кв.”Коматево” Ботев (Пд) ще опита да се възстанови от дълбоките рани, получени в Дербито на Пловдив, срещу шампиона на България Лудогорец.

Срещата няма да бъде никак лесна за домакините особено като имаме предвид амбициите на разградчани и желанието им да не допускат нито една гршена стъпка в преследването на шеста поредна шампионска титла на страната.

Във временното класиране “орлите” водят на Левски с 3 т. на върха – 37т. срещу 34т., докато Ботев (Пд) е 7-и с 18т.

През първия полусезон Лудогорец спечели безапелационно срещата между двата тима в Разград с 4:1. Друг проблем пред домакините е фактът, че те не се намират в особено добра форма напоследък и са в серия от 4 мача без победа, като 3 от тези срещи бяха загубени. Последното поражение бе много тежко, тъй като дойде от вечния враг Локомотив (Пд).

Очаква се Николай Киров да не рискува с пускането като титуляр на Иван Стоянов, който още не е напълно готов за игра. В негово отсъствие в предни позиции ще започне младока Наско Милев, който ще си партнира с Жоао Паоло. Иначе на вратата отново ще бъде Георгиев, а пред него в отбрана ще действат Панов, Стенио, Златков и Стоянов. Юсеин и Меледже ще са двойката дефанзивни халфове, а Косоко и Неделев ще оперират по двете крила.

В същото време треньорът на гостите Георги Дерменджиев ще е без контузените Марселиньо и Витиня. Наставникът обаче не се очаква да прави сериозни размествания в състава си и вероятно ще заложи на Стоянов под рамката и карето Сисиньо, Моци, Паломино и Натанаел в защита. Дяков и Анисе ще са опорни полузащитници, а Кафу и Мисиджан ще стартират на крилата. Атаката ще води Кешерю, а зад гърба му ще оперира Вандерсон.

Тимът от Пловдив е записал само 1 победа над разградчани в 18 мача във всички турнири. Като тя е в двубой без значение в последния кръг на миналия сезон, когато Ботев спечели с 2:1 в “Коматево”. В същото време “орлите” са записали 12 успеха, а 5 срещи са завършвали наравно.

Вероятни стартови състави:

Ботев (Пд): Георгиев, Панов, Стенио, Златков, Стоянов, Юсеин, Меледже, Косоко, Неделев, Милев, Паоло

Старши треньор: Николай Киров

Лудогорец: Стоянов, Сисиньо, Паломино, Моци, Натанаел, Дяков, Анисе, Вандерсон, Кафу, Мисиджан, Кешерю

Старши треньор: Георги Дерменджиев

Главен съдия: Станислав Ставров

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker