МарицаФутбол

Невероятна Марица достигна до баражите след драма

Марица успя да достигне до баражите за влизане във “В” група и след три тежки години в най-долните нива на българския футбол тимът ще има възможност да се завърне в Югоизточната “В” група. Марица победи Металик Сопот с 4:2 и си осигури място на баража.

Двубоят в Сопот беше много тежък за тима, а основният конкурент за баражите Борислав Първомай беше обещал сериозна сума на Металик при победа. Борислав също победи у дома Калояново с 2:1, но това не беше достатъчно. Спортист Голям Чардак, който няма как да играе бараж, но имаше шанс да завърши на първото място в “А” ОФГ направи равенство у дома 1:1 срещу Атлетик Куклен и така Марица спечели първенството в “А” ОФГ.

Християн Христев отбеляза две попадения, Иван Влашев и Асен Кочев добавиха по едно. Маричани поведоха с 3:0, а домакините успяха да върнат едно попадение. След това гостите вкараха и четвърти гол, с който предрешиха двубоя. Играч на Металик оформи крайното 4:2 за Марица.

Марица завърши на първото място с 52 точки, Борислав Първомай и Спортист Голям Чардак си поделиха второто и третото място с по 50 точки.

Жребият за баражите е в понеделник. Тогава ще станат ясни датите на мачовете и къде ще се играят те. Пловдив е фаворит да приеме двубоите.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker