бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивНационалиФутбол

Невероятна драма изхвърли юношите до 19 години от европейското, Дрянов с цял мач

България загуби от Украйна с 0:1 втората си среща на европейското първенство по футбол за юноши до 19 години и по този начин “лъвовете” отпаднаха от шампионата. Националите имат минимални шансове да завършат на 3-то място в групата и да се класират на Световното до 20 години догодина, но само при победа срещу Сърбия в последния мач.

Цял мач за националите записа играчът на Ботев Станислав Дрянов, който се завърна в игра, след като пропусна първата среща срещу Германия заради тежка контузия в окото.

България започна по-добре двубоя и още в 6-та минута Цонев отправи удар, който обаче не намери вратата на украйнците. Последва и шут на Вутов от разстояние в 15-та минута. В 20-та минута завърналият се в игра Станислав Дрянов стреля, но украинският страж спаси.

В 27-та минута “лъвовете” получиха право да изпълнят дузпа за нарушение на Маркович срещу Никола Колев. Зад топката застана Антонио Вутов, но играчът на Удинезе не успя да реализира и вратарят Сарнавский спаси удара му.

Последва и опасност пред нашата врата, като Любенов се намеси решително.

Втората част започна с размяна на два точни удара, първо Беседин стреля за Украйна, а Любенов отрази, а секунди по-късно Ради Цонев отправи удар париран от Сарнавский.

В 88-та минута и Украйна получи право да изпълни дузпа. Мики Орачев фаулира Беседин в пеналта и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Кхартин той изпусна дузпата като стреля в гредата, но при добавката Танковский не сгреши за победното 1:0.

Така България отпадна от европейското първенството, след като в първата среща загуби от Германия с 0:3. “Лъвовете” имат все пак шансове да се класират за Световното до 20 години в Нова Зеландия догодина, но за тази цел те трябва да победят Сърбия в последния си мач на шампионата. В момента нашите са последни в групата с 0 точки, Сърбите имат 2, Украйна и Германия по 4.

България U19: Александър Любенов, Петър Витанов, Пламен Гълъбов, Христофор Хубчев, Мили Орачев, Никола Колев (Райън Даскалов 85), Радослав Цонев, Антонио Вутов, Станислав Дрянов, Александър Василев, Кирил Десподов

Снимка: uefa.com

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker