Ботев ПловдивФутбол

Ндонгала: Не се виждам задълго в България

Играчът на Ботев (Пловдив) Дуде Н’Донгала даде любопитно интервю, в което говори за престоя си в Славия. Атакуващият футболист разкрива, че не иска да се задържа много в България, а целта му е да се завърне във Франция, където има да взима реванш.

През 2015-а година се озовах без клуб и един човек ми предложи да подпиша със Славия. Бях на 20 години и не ми бе лесно да замина. Нямах никакви други предложения и казах “да”. Тогава дори не знаех, че България е в Европа. В началото ми беше трудно, защото винаги съм бил мамино синче. Дори когато подписах с Нант, майка ми винаги бе до мен.

Ботев е един от топотборите. Тук сме като семейство. Като цяло футболистите са приемани нормално, както всички останали. Хората те разпознават, поздравяват те и понякога се снимат с теб. Българите ми казват, че играя при тях, защото нямам класа да играя във Франция.

Напуснах Славия, защото ни бавеха парите. Засега в Ботев няма такива проблеми. Не се виждам дълго в България. Целта ми е да се върна във Франция, където имам да взимам реванш. Имам доверие в качествата си, макар че в момента играя в анонимно първенство. Боли ме като се сетя как ме изгониха от Нант.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker