Локомотив ПловдивТопФутбол

На “Лаута” ще изграждат ново осветление? По всяка вероятност то ще бъде на козирките

Стадион “Локомотив” по всяка вероятност ще разполага с изцяло ново изградено осветление, тъй като настоящото не отговаря на Категория 4 на УЕФА, това заяви бившият кмет на район “Южен” Костадин Язов пред TribunaPlovdiv.bg.

Съществува вариант настоящото осветление да бъде преместено, но това по-скоро е компромисен вариант, който не би бил добър в дългосрочен план.

“Това е процедура, на която трябва да се намери някакво решение. Засенчването, което в момента се получава е заради скелето, което е изтеглено малко по-напред. Бяха направени замервания със специални уреди, с което беше установено, че в момента осветлението отговаря на изискванията за провеждане на футболна среща.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В край на сметка обаче, след като се монтира козирката и ламарината отгоре тогава ще се получи по-голямо засенчване (особено около тъчлинията). При това положение вариантите са два – или стълбовете да бъдат преместени или да бъде изградено ново осветление, което ще стои на козирките. Като цяло осветлението трябва да се смени, защото е старо, а освен това интензитетът на осветяване, с който работи е много по-малък след години употреба.
При всички случаи обаче осветлението не отговаря на Категория 4 на УЕФА. Изискванията на централата са осветлението да бъде 1400 лукса, като в момента това не е така. Още през 2015 година то не е отговаряло на тази категория. Затова най-добрият вариант е вместо да се мисли как да се измести старото или да се сложи нещо старо, да се изгради ново такова.

Първоначално козирките на трибуните не са проектирани да носят осветителни тела. В момента на изграждането на силовото захранване към вече изградените трибуни има шанс да се предвидят и да се направят там. До края на първенството няма много мачове. Има около месец – месец и половина пауза в шампионата, в които трябва да се намери някакво решение.

Относно “Централната” трибуна на “Лаута” Язов заяви:

“Подадени са документите от страна на Общината, но трябва да се подпише споразумение с МВнР, а дали това е направено, до момента не съм запознат. В момента в който имаме зелена светлина от Регионалното министерство, би трябвало да стартира и процедурата”, заяви още Костадин Язов.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker