бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

На “Лаута” цъка бомба със закъснител, Коко може да я детонира

Положението в Локомотив Пловдив продължава да бъде взривоопасно. В понеделник привърженици и Христо Бонев дадоха пресконференция на “Лаута” като обявиха, че искат незабавно Динев да напусне клуба и да им предостави акциите. Малко по-късно през същия ден Динев даде да се разбере, че няма намерение да напусне отбор. На пресконференцията бе обявено, че ако исканията не бъдат изпълнени никой от подчинените на Коко Динев няма да бъде допуснат на стадион “Локомотив” и ще направят всичко възможно клуба да изпадне във “В” група.

„ Няма как отборът да започне подготовка тогава. На практика футболния клуб дори няма договор и за стадиона, който е собственост на Община Пловдив. Местната власт има сключен контракт за спортния комплекс с волейболния клуб, но не и с футболния. Затова Коко Динев и чисто юридически няма право да е тук. Вече започнахме работа и по варианта за евентуалното отиване на клуба във В група, до което предпочитаме да не се стига. Надяваме се, че г-н Динев ще се вразуми, след като той не е желан в Пловдив за ръководител на футболния клуб, който е с широка обществена значимост. Недопустимо е да премести отбора в Сандански. Това може да го направи с друг тим, но не и с Локомотив Пд. В момента целта му е да разедини феновете, обявявайки плановете си за промяна, включвайки имената на легенди на клуба в бъдещата структура, която възнамерява да направи . Винаги постъпва по този начин, но за трети път няма да го позволим и да се хванем на тази въдица. Ако г-н Динев иска да му повярваме, нека да погаси задълженията на клуба, които са в размер на 5,3 млн. лв. и да внесе в банката като гаранция 2 млн. лв. Тогава ще ни докаже, че наистина обича Локомотив Пд и милее за клуба. Много е интересно обяснението му за неплащането на сметките с това, че не се знаело дали ще продължи да бъде собственик и дали клубът ще продължи да съществува . И как още от февруари е разбрал, че може да не остане в клуба!?За в бъдеще може да помага на Локомотив Пд финансово като локомотивец, ако желае, но не и да бъде собственик. Феновете трябва да сме обединени и да не позволяваме да всее раздори, каквато е целта на г-Динев. Привържениците сме заразени с футболната болест наречена Локомотив Пд, а тя не се лекува. Искахме да се разделим с г-н Динев като приятели. Виждате, че на практика излъга и клубната ни икона, след като уж декларира готовност да му предостави акциите. Коко Динев призовава на първата тренировка в понеделник на стадиона да дойдат само истинските локомотивци. Той претендира, че е такъв, а дали ще се появи в Пловдив тогава – нещо, в което силно се съмнявам.”, коментира адвокат Димитър Колев от УС на Сдружение „Бъдеще за Локомотив Пд”.

Той допълни, че феновете не искат да влизат в конфронтация с Емил Велев-Кокала, на когото Динев е поверил задачата да гради нов отбор.

„Надяваме се, че и Емил Велев ще прояви здрав разум в настоящия момент .Чудно ни е дали у нас още има футболисти наивници, които да повярват на Коко Динев, който излъга цял отбор през миналия сезон и ги завлече с петцифрени суми за заплати и премии. Неплащането на дължимото към играчите е публична тайна.”, категоричен е Колев. Адвокатът разкри и в каква насока са плановете им развитието на любимия им Локомотив Пд: „Сега клубът не е привлекателно място за потенциални сериозни инвеститори. Разработваме инвестиционен проект, който да ги привлече към клуба и да позволява отборът да се самоиздържа”.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

7 Коментара

  1. Da jivee Lokomotiv Plovdiv qprestanete da pluete jalti turci takiva,moje da stradame ,no stradame s dostoinstvo ne s izpranite pari na DPS.Skriite se veshe ppo tiq saitove ,i kato ste tolkova kurnaz ,chto ne si napishete telefonite i imenata tuka a JALTI MASTII……PUBLIKUVAITE GI DE ,NE VI STISKA NALI ,ARE MARSH OT SAITA PAPAGALI UMRELI

  2. Nejnia da mu dade primer -da se otkaje ot kebaochiynizata,Zuma da varne parite ,koito e vzimal po vreme na upravlenieto na Koko ili da gi dari na shkolata.Koko ne e zvete,no i tezi drugite-sasto.Stava vapros za pari,za jalost mnogo malko pari

  3. ЧОВЕК КОЙТО Е ЗАД КОМПЮТЪРА МИ КАЗВА ЧЕ СТРАДАМЕ ЗЕМИ СЕ СКРИ ЖЪЛТА СПЕРМО!

  4. Какво нещо е живота и как колетото се върти. Страдайте сега черно-бели мърши, всичкп ви се връща с лихвите

    1. И КАКВО СТРАДАМЕ, ЖЪЛТА МЪРШО, ТАКА КАТО ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИТЕ МАЙ ВИЕ СТРАДАТЕ ХАХАХАХАХА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker