Локомотив ПловдивФутбол

На Лаута приключиха със селекцията

“Локомотив” (Пд) няма да привлича повече нови футболисти, това декларираха пред “7 дни спорт” от спортно-техническия щаб на “черно-белите”. Шефовете не смятат да привличат други футболисти освен тези, които към момента се готвят с тима. С пловдивчани вече се обвързаха защитниците Игнат Дишлиев и Александър Горанов, както и френският халф Йоан Ласиман, а предстои това да стори и французинът с марокански корени Мехди Бурабия.

На този етап треньорът Христо Колев и асистентът му Петър Пашев не са взели решение за оставането в отбора на пробващия се за пореден път офанзивен халф Шабан Османов. Все пак въпреки готовността на “Локо” (Пд) да приключи със зимната си селекция, не е изключено да настъпи промяна, ако се появи възможност да бъде привлечен наистина класен играч, който да вдигне нивото на отбора.

На Лаута са доволни, че през пролетта ще могат да разчитат на Спас Делев и Йоан Ласиман, които през първия дял на шампионата останаха без картотеки и тренираха само за здраве.

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker