Лека атлетикаЛокомотив ПловдивТоп

На “Лаута” откриха новата сграда на СКЛА “Локомотив Пловдив”

Новата сграда към лекоатлетическата зала на СКЛА Локомотив Пловдив официално отвори врати. Кметът на Пловдив Костадин Димитров преряза днес лентата, с което съоръжението е готово за пълна експлоатация, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

profittips-the best football tips

Сградата се намира зад гърба на новоизграждащата се трибуна “Спортклуб”, веднага след тренировъчните игрища. Входът за административната сграда пък се намира на ул. “Проф. Цветан Лазаров”.
Междувременно пък продължава и работата по изграждането на стадион “Локомотив”, като там съвсем скоро трябва да се пристъпи към поставянето на ново осветление, което ще стои на козирките на новите трибуни.

profittips-the best football tips

След това трябва да бъде поставена и ламарината, която да покрие металната конструкция на трибуна “Спортклуб”, да бъдат поставени и седалките, преди и третата трибуна да бъде въведена в експлоатация.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker