бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивТопФутбол

На какво се дължи силният старт на Локомотив в Първа лига и заявиха ли амбиции “смърфовете” за нещо голямо

Локомотив (Пловдив) стартира по-много добър начин новия сезон в Първа лига. “Смърфовете” записаха три победи и една загуба в първите четири мача в шампионата, като поражението дойде в Разград от хегемона и шампион на страната Лудогорец.

Въпреки въпросната загуба “черно-белите” стояха много добре на терена, като индивидуалните качества на играчите на “орлите” решиха двубоя в полза на шампионите.

На какво обаче се дължи силният старт на пловдивчани, след като само преди няколко седмици възпитаниците на Томаш завършиха кампанията по-ужасен начин и нямаха успех в плейофите.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

На първо място можем да отбележим много добрата подготовка, която Александър Томаш проведе. “Смърфовете” изиграха много контроли, в които ядрото играчи от миналия сезон успяха да се напаснат с новите попълнения, които бяха привлечени. Локомотив продължава да се подсилва, като си личи, че Томаш опитва да направи много по-конкурентен отбора във всяка една позиция, като така ще може да разполага и с по-дълбок състав.

На второ място трябва да отбележим и много добрата селекция до момента. В отбора бяха привлечени много играчи, като голяма част от тях все още не са и дебютирали с “черно-бялата” фланелка. Другите пък, които вече се наложиха в титулярния състав паснаха идеално на отбора.

Томаш заяви, че Локомотив не е достигнал дори 50% от потенциала си, което пък може да значи, че отбора ще става все по-силен и по-силен. Очаква се в следващите дни четвърти бразилец да дойде на “Лаута” и да подисли отбора. Със сигурност в пловдивския тим са си поставили много по-високи цели през предстоящата кампания, като една от големите цели на отбора ще е ново класиране в Европа.

По всичко изглежда, че Локомотив ще бъде много по-силен от миналия сезон, а това може само да радва феновете на отбора, които свикнаха техните любимци да са сред водещите тимове в елита на България през последните години.

Строителството на стадион “Локомотив” пък е още една от хубавите новини за “черно-бял” Пловдив, като съвсем скоро се очаква и първата от новите трибуни – “Бесика” да бъде пусната в експлоатация.

Напълно възможно е феновете на “черно-белите” да дебютират на новата “Бесика” в дербито срещу градския съперник Ботев, което ще се проведе през септември месец.

bet365
В заключение можем да кажем, че Локомотив е приятната изненада в началото на сезон 2022/23 като можем да очакваме силна кампания за “смърфовете” и борба за призовите места в класирането.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker