Анализи и коментариЛокомотивФутбол

Начална форма на политическа шизофрения

10-и януари 2014-а ще остане в историята на Локомотив Пловдив като една от най-срамните дати. Не за клуба, а за онези, които ги е страх от него. Сутринта заптиетата арестуваха десетки черно-бели ултарси. „Вината” им бе тежка. Те са граждани и като такива имат позиция. И я изразяват навсякъде. Независимо дали пред къщите на циганския деспот Кирил Рашков или на магистралата, когато Орешарски трябва да чуе народа. Феновете на Локомотив бяха и на Главната, когато на нея скеврнословеше един Дудук. И заглушиха Дудука, дадоха му да се разбере, че Пловдив на него не вярва.

Няма нищо странно, че точно от сайтове близки до Дудука, тръгна и втората атака срещу Локомотив. Собственикът на клуба Коко Динев бил пред арест. Така твърдели анонимни източници. За съжаление Локомотив падна жертва, както и другите ценностни неща в тази държава – на анонимните източници. Те са като Капут след употреба – пълни с информация. В повечето случаи невярна. И обслужваща тези, които са си сложили Капута. Динев бил обявен за национално издирване, твърдят „информираните”. Което вече прави на глупаци и хората в родната полиция. Сред тях би трябвало да има поне 4-5, които да знаят азбуката, а от там респективно и да четат вестници. И много добре знаят Динев кога заминава, кога се прибира. Т.е., ако някой е искал да задържи Коко, можел е да го направи 1000000 пъти. Просто никой не иска. Което вече е голям проблем на Дудука. И на Капута.

А най-големия проблем на всички тях бе 10-и януари. Някога феновете на тази дата се надигнаха и събориха Жан. Сега дърпащите конците на куклата Орешарски се притесняваха, че идва техния ред на 10-и януари. И за да оцелеят си сложиха Капутите и впрегнаха цялата полицейщина. Уви, беше секс без партньорка. Защото на площада нямаше никой. И Капута се оказа ненужен. Но вече е употребен. Което е хубаво за Локомотив, защото никой повече няма да му се върже на глупостите на Капута. Друг е въпроса що за държава е тази, която се плащи от Локомотив Пловдив. Та това е просто един отбор. А тези дето треперят от него, просто ги тресе шизофренията. Политическа или друга, няма значение.

„Sportonline.bg“

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

6 Коментара

 1. Ахахаха… „десетки арестувани“… „държавата се плашила от Вагона“… Що за кретенска статия?!! Целият свят е против Локуту и 7-мината арестувани и платени от Буда потника, които са от контингента и са лежали или са с условни присъди.

    1. Приятел,спри с простотиите.Надявам се да не си фен на Ботев защото си пълна излагация!Атаката не беше само срещу феновете на Локомотив а срещу всички в България!

     1. Абсолютно, незнам в тая помия, в която всички сме нагазили как може пак да се дърляме за глупости…..ето затова от ляво и от дясно ни е**ват майката, защото дори в калта ще си избодем очите кой е по-черен. Верно си заслужаваме съдбата !

 2. Супер обобщение на ситуацията…комунисти турци работещи за да продадат България…страх ли ви е!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg