Ботев ПловдивФутбол

Национал просълзи от щастие младок в Ботев (Пловдив)

Националът на България Веселин Минев направи страхотен подарък на един от младите играчи в тима – Божидар Васев. Един от най-опитните състезатели на “канарчетата”, след като разбрал, че на талантливия опорен халф любимият футболист е Даниеле де Роси, решил да го зарадва.

Той помолил да му пратят екипа на Италия от световната квалификация през 2009 година в Торино, когато след мача си разменил фланелката със световния шампион от 2006 година и звезда Рома. Вчера фланелката на “Скуадра адзура” с номер шест пристигна и Минев веднага я подари на 20-годишния Васев. Бившият играч на Славия толкова много се зарадва, че не успя да повярва в първия момент.Bojidar Vasev

“Усмивката няма да ми падне от лицето до края на лагера. Благодаря ти, Веско. Нямам думи да ти кажа колко съм щастлив”, сподели Васев с почти просълзени от щастие очи. Опорният полузащитник заяви, че това ще остане вечен спомен за него. Станимир Стоилов привлече Васев тази зима от Раковски, а преди това синът на Юри Васев игра за Славия, Черноморец (Поморие) и Светкавица.

Снимка и текст: Sportal.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker